22 października 2019

Kuźnia Społeczna. Eko Trendy #warsztaty #wiedza #inspiracje z Warmińskim Bankiem Spółdzielczym

W piątek 20 września br. odbyło się uroczyste otwarcie Kuźni Społecznej w Olsztynie - nowego miejsca spotkań, działań społecznych i edukacyjnych. Inicjatorem i gospodarzem projektu jest Bank Żywności w Olsztynie. Podczas uroczystego otwarcia zaproszeni goście mogli odwiedzić wszystkie zakątki Kuźni i posmakować dobrego jedzenia, które serwowały tego wieczoru kulinarne gwiazdy: Arkadiusz Bober, Maciej Maciejewski i Grzegorz Mowczun.

Sobota i niedziela to wydarzenie Kuźnia Społeczna. Eko Trendy #warsztaty #wiedza #inspiracje. Całe dwa dni poświęcone były nowym, kulinarnym trendom, ekologii, tematyce zero waste i zdrowemu odżywianiu. Kucharze zaprezentowali smaki Tajlandii, Japonii, Włoch i Libanu Mieszkańcy Olsztyna i okolic mogli spotkać się z ekspertami żywienia, aktywistami ekologicznymi, blogerkami kulinarnymi i znanymi i cenionymi szefami kuchni.

Podczas wydarzenia nie mogło również zabraknąć Warmińskiego Banku Spółdzielczego, który również służył fachową wiedzą, z tym że w zakresie finansów. Dla każdego odwiedzającego stoisko Banku, Pracownicy mieli przygotowane upominki: pudełka na zdrowe i pożywne kanapki do szkoły czy do pracy, baloniki i troszkę słodkości.

Wszystkie zaplanowane spotkania, a także stoisko Warmińskiego Banku Spółdzielczego cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem.

źródło: Warmiński Banki Spółdzielczy

 

×

Niezbędne pliki cookies

Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć. Służą na przykład do utrzymania zawartości koszyka użytkownika. Możesz ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała te pliki cookie, ale wtedy strona nie będzie działała poprawnie.

Zawsze aktywne

Analityczne pliki cookie

Te pliki cookie pozwalają liczyć wizyty i źródła ruchu. Dzięki tym plikom wiadomo, które strony są bardziej popularne i w jaki sposób poruszają się odwiedzający stronę. Wszystkie informacje gromadzone przez te pliki cookie są anonimowe.